PEDICUREBEHANDELING

Voeten verdienen aandacht, ze dragen uw lichaam gedurende uw hele leven. Wanneer u klachten ervaart door eelt, likdoorns of ingegroeide nagel wordt u beperkt in uw vrijheid en mobiliteit, met alle gevolgen van dien. Een goede behandeling maakt u vrij van voetklachten en geeft u meer beweging vrijheid. Naast de behandeling krijgt u ook advies om klachten in de toekomst te voorkomen.
Ik ben aangesloten bij Provoet ( branche-organisatie voor pedicure), geregistreerd in het kwaliteitsregister en gecertificeerd voor diabetische - en reumatische voeten.

Diabetische voet

Veel mensen met Diabetes lopen het risico op complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. U mag van mij verwachten dat uw voeten professioneel verzorgd worden. In veel gevallen wordt de behandeling door de ziektekostenverzekering vergoed.

Reumatische voet

Door mijn achtergrond als wijkverpleegster en specialisatie van reuma mag u verwachten dat ik kennis heb over deze ziekte en de gevolgen. Ik kan u dan ook adviseren over hulpmiddelen en eventueel drukverlichting aanbieden bij gevoelige gewrichten. In veel gevallen wordt de behandeling door de ziektekostenverzekering vergoed.

Waaruit bestaat een behandeling

- Diagnose en behandeling
- Pijnloos en hygiënisch door spray-techniek
- speciale aandacht voor reuma en diabetisch
- nagelregulatie
- Paraffine bad
- massage van voeten en/of onderbenen
- Behandeling in de praktijk (Axel)
- Behandeling aan huis is bespreekbaar